Kijelzőproblémákat okozhat a Galaxy Note 20 Ultra gyári flip tokja

0

Egy érdekes problémára panaszkodott néhány Galaxy Note 20 Ultra felhasználó különböző fórumokon, a beszámolók szerint a gyári flip tokot használva beégéshez hasonló nyomok maradnak telefon a kijelzőjén.

A hiba egyelőre nem nevezhető széles körben elterjedtnek, de a Samsung közösségi fórumán és a Redditen is felbukkant már a téma. Röviden arról van szó, hogy a gyári flip tok használatakor a kijelzőn olyan halvány minta jelenik meg, mintha be lenne égve. Ez oldalt tapasztalható, ahol a toknak az ablak része van, itt marad aktív a képernyő, amikor be van hajtva a flip rész.

Ez elvileg egy 20 napos telefon:

Kicsit módosítottunk a képen, így jobban látszódik, hogy hol van pontosan a hiba:

Azért írtuk, hogy beégés szerű a probléma, mert nem biztos, hogy konkrétan erről van szó, az is lehetséges, hogy csak valamilyen szoftveres hiba áll a háttérben. A Samsung egyelőre nem reagált, és túlzottan sok tapasztalat még nincs a jelenségről, ezért érdemes megvárni a további fejleményeket.

Mindenesetre akinek ilyen tokja van a Galaxy Note 20 Ultra készülékéhez, az figyeljen erre, és bármi rendellenességet tapasztal, inkább használjon egy másik tokot addig, ameddig ki nem derül, hogy pontosan mi a gond.

Források: Samsung Community US, Reddit, via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid