Kikerültek az LG V40 fontosabb specifikációi

0

Az LG már több csúcsmobilt is kiadott idén, de a hamarosan érkező LG V40 lesz a gyártó igazi 2018-as nagyágyúja. Erős hardver, méretes OLED kijelző és összesen 5 kamera jellemzi majd a mobilt többek között.

Az AndroidPit nevű weboldal állítólag már tudja, milyen lesz a V40, és az információkat velünk is megosztották. A kijelzője 6.4 colos lesz, P-OLED panelt fog használni, természetesen QHD+ felbontással. A hardver nem nagy meglepetés, Snapdragon 845 processzort kapunk 6 GB RAM-mal, a belső tárhely pedig lehet 64 vagy 128 GB-os.

Térjünk át az érdekesebb részre, a kamerákra. Azt eddig is tudtuk, hogy hátul tripla megoldás lesz, most viszont kiderültek a használt szenzorok fontosabb adatai:

  • 12MP (f/1.5) 1.4µm pixelmérettel
  • 16MP (f/1.9) 1.0µm pixelmérettel
  • 12MP (f2.4) 1.0µm pixelmérettel

Az első minden bizonnyal a főszenzor, a második lehet az extra széles látószögű kamera, a harmadik pedig a telefotó egység. Az előlap sem szenved majd hiányt kamerákban, ide egy 8 és egy 5 MP-es szenzor kerülhet.

Az akkumulátor elvileg ugyanakkora lesz, mint az LG V35 ThinQ esetében, vagyis 3300 mAh, és számítunk Quad DAC hangrendszerre is. Nem marad ki az előlapi Boombox sztereó hangszórópár és az IP68-as por- és vízállóság sem. A bemutatóra valószínűleg már nem kell sokat várni, és az ár 900 dollár körül alakulhat majd.

Forrás: AndroidPit

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid