Kiküldték az első OnePlus One meghívókat!

1

Kiküldték az első adag meghívót a 2014-es csúcsmobil-gyilkos OnePlus One-hoz. Ezekkel lehetőség nyílik a készülék 64GB-os változatának megvásárlására, mindössze 349 dolláros áron. A 16GB-os modell később válik elérhetővé, ennek az ára 299 dollár lesz.

A OnePlus One egy 5.5 colos full HD-s kijelzővel rendelkezik és a 2.5GHz-es négymagos Snapdragon 801 hajtja. Ez olyan csúcsmobilokban található meg, mint a Galaxy S5, a HTC One M8, vagy az Xperia Z2. Az Andreno 330-as grafikus chip mellé 3GB RAM is társul, ami azért elég korrekt.

Invitations-sent-out-for-64GB-OnePlus-One

A hátlapi kamera 13 megapixeles és f/2.0-ás rekesznyílással rendelkezik. A hírek szerint ezzel akár rossz fényviszonyok között is remek képek készíthetők. Az előlapi kamera 5 megapixeles, az akkumulátor kapacitása pedig 3100mAh. A OnePus One szoftverést az Android 4.4-re épülő Cyanogen Mod 11S adja.

Invitation-64GB-OnePlus-One

A OnePlus szerint mindenkinek lesz majd lehetősége meghívót szerezni, aki szeretne egyet az év csúcsmobiljából. Ha további részleteket is olvasnál, akkor nézd meg korábbi cikkünket a OnePlus One-ról.

Google+, Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid