Kimaradhat egy fontos újítás a Galaxy Z Fold 5-ből

0

A Samsung Galaxy Z Fold 3 és a Z Fold 4 egyaránt támogatja az S Pen bevitelt, de a készülékekből hiányzik a toll tárolására szolgáló foglalat. Egy ideje arról lehet hallani, hogy a Galaxy Z Fold 5-tel végre megkapjuk a beépített tárolót, de egy friss jelentés szerint a Samsung elvetette az ötletet.

A koreai ET News szerint az idén érkező Galaxy Z Fold 5 nem kap S Pen foglalatot. A híroldal azt írja, hogy a Samsung valóban dolgozott ezen, de végül úgy döntöttek, hogy a tároló nem kerül bele a végleges modellbe.

A vállalat állítólag a dizájnra vonatkozó megfontolások, illetve a hely szűkössége miatt határozott így. A foglalatot csak úgy tudták volna megoldani, ha vastagabb a készülék, de ezt el akarták kerülni, mint ahogy azt is, hogy kisebb akkumulátort kelljen használni.

A Samsung egyébként állítólag dolgozik egy vékonyabb S Penen, amivel később megoldható lesz, hogy a tollnak legyen saját helye a házban, de ez még nem áll készen, ugyanis meg kell oldani, hogy kényelmes legyen használni a tartozékot.

A gyártónak tehát határozott szándéka, hogy helyet szorítsanak az S Pennek a hajlítható csúcsmodell házában, de úgy néz ki, hogy erre leghamarabb jövőre, a Galaxy Z Fold 6 esetében fog sor kerülni.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid