Kínai OLED kijelzőket vásárolhat a Samsung

0

A Samsung gyártja a legtöbb OLED kijelzőt a világon, így nem meglepő módon saját paneleket használnak a telefonjaik döntő többségénél. Egy friss jelentés szerint azonban hamarosan nyitnak a kínai megoldások felé, hogy csökkentsék a költségeket bizonyos olcsóbb készülékek esetében.

A BOE egy nagy kínai kijelzőgyártó vállalat, és LCD paneleket már korábban is vásárolt tőlük a Samsung, idén viszont állítólag megindul az OLED megjelenítők beszerzése is. Egy dél-koreai jelentésben azt írják, hogy már meg is állapodott a két vállalat.

A Samsung a BOE-től beszerzett OLED kijelzőket a Galaxy M sorozatba szánja, vagyis a középkategóriás modellek esetében lehet kínai panelekre számítani. Az M szériás telefonok nagy része elsősorban Indiában kapható, méghozzá igen versenyképes árakon, és emiatt nagyon népszerűek is a készülékek. Az olcsóbb OLED kijelzők révén pedig még vonzóbb ajánlatok lehetnek majd ezek a mobilok.

Pontosabb részletek egyelőre nem derültek ki, de állítólag az év második felében érkeznek majd az első olyan Galaxy M készülékek, amelyekben BOE megjelenítőt szerelnek.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid