Kinyírhatja a Xiaomi Mi A3 telefonokat az Android 11-es frissítés (frissítve)

0

A Xiaomi amilyen jól frissíti a MIUI-s telefonjait, annyira elhanyagolja az Android One rendszerű Mi A szériát. Tavaly is voltak komoly gondok a Mi A2-es mobilokkal, most pedig a Mi A3 tulajok közül panaszkodnak sokan. (A cikket frissítettük a Xiaomi reakciójával!)

A Xiaomi kiadta az Android 11 frissítést a Mi A3-ra, de még korai örülni, ugyanis többen jelezték, hogy a telepítés után gyakorlatilag teljesen használhatatlanná válik mobil. Valami hiba csúszhatott a gépezetbe, ugyanis a telefonok nem kapcsolnak be többé, téglásítja őket a frissítés.

Egyelőre nem tudni pontosabb részleteket, de semmiképp sem érdemes még feltenni a frissítést, ha valakinek felajánlja a telefonja. A Xiaomi valószínűleg már dolgozik a javítson, és amint közzé tesznek valamilyen megoldást, tudatni fogjuk veletek.

Frissítés: A Xiaomi leállította a frissítéseket, és reagált a hibára. Az alábbi közleményt adták ki:

We are aware of the issue on some Mi A3 devices following a recent Android 11 update. We have since halted the rollout.

We kindly request users who experience this issue to visit any of the 2,000 plus service centers across the country nearer to you where a solution will be provided for free unconditionally (within or beyond warranty).

We regret the inconvenience this has brought about. As a brand committed to offering the best possible user experience, we will continuously improve our products and services.

Röviden arról van szó, hogy akinek meghalt a mobilja a frissítés után, annak garanciában javítják (nem szükséges semmi hardver csere, csak szoftveres javítás), akkor is, ha már nem érvényes a garancia.

Frissítés 2: Állítólag újraindult a frissítés, már egy javított szoftverrel.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid