Kiszivárgott az LG G5 dizájnja, teljesen megújul a csúcsmobil

0

Már elég sok pletykát olvashattunk az LG G5-ről, ami LG-H830-as modellszámmal láthat majd napvilágot, talán már februárban. Most felbukkant egy ábra, ami jó eséllyel az új zászlóshajó végleges dizájnjáról rántja le a leplet.

Az alábbi kép egybevág az eddig kiszivárgott információkkal, azaz nagy az esély rá, hogy valóban ilyen lesz az LG G5.

LG-G5-leak

Az újdonság 149.4 x 73.9 x 8.2 mm-es dimenziókkal érkezhet, tehát kicsit keskenyebb és vékonyabb lesz, mint az elődje. Ha az információk helytállóak, akkor a G5 5.5 colos, QHD-s kijelzője rendkívül vékony kávával bír majd, a kép alapján az is lehetséges, hogy szinte teljesen eltűnik az oldalkeret, ami egy igazán modern, divatos külsőt eredményezne.

A ház valószínűleg fémből lesz, azaz egy prémium készülékre számíthatunk. Ami viszont kicsit eltántorítja majd az LG rajongókat, hogy a gombok visszakerülnek a mobil oldalára, hátul csak a kamera, az ezt segítő szenzorok és villanók, illetve egy ujjlenyomat-olvasó lesz.

Az LG G5 nem csak külsőleg, hanem hardveres téren is nagyon jónak ígérkezik. Valószínűleg remek kamerákat kapunk, a meghajtásról pedig a Snapdragon 820 gondoskodhat, aminek a gyártásáért egyébként a Samsung felel. A G5 bemutatója február 21-én várható.

forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid