Kiszivárgott a Huawei P30 és a P30 Pro, lesznek itt érdekességek!

0

Már eddig is lehetett sejteni pár dolgot a következő hónapban érkező Huawei P30 modellekről, most azonban kiderült a fontosabb jellemzők egy része, amik alapján igen ütős telefonokkal készül a kínai gyártó.

A P20 szériához képest megújult előlapi dizájnt hoz az új sorozat. A P30 és a P30 Pro is OLED kijelzővel érkezik, szinte teljesen eltűnik az alsó káva, fentre pedig egy igen apró, csepp alakú kivágás kerül. A sima P30 kijelzője egyébként állítólag 6,1 colos lesz, ám összességében akkora lesz a mobil, mint a P20, a P30 Pro pedig egy még nagyobb, 6,5 colos panelt kaphat.

Ilyen lehet a Huawei P30

A kamerák terén is lesz bőven újítás. A Huawei P30 a Mate 20 Pro tripla egységét kapja Sony IMX600-as főszenzorral, a P30 Pro pedig még durvább kiszereléssel érkezik, összesen négy hátlapi kamerával. Lesz egy periszkópos egység, amivel az eddigieknél sokkal nagyobb optikai zoom érhető el (ez olyasmi lehet, mint az Oppo technológiája), a fő érzékelő pedig a vadonatúj Sony IMX607 lesz 38 megapixel felbontással.

Huawei P30 Pro

A Huawei P30-at és a P30 Prót is a Kirin 980 hajtja majd, és állítólag készül 12 GB RAM-mal szerelt modell is. A gyorstöltés viszont nem lesz annyira menő, a Mate 20 Pro 40W-os technológiája helyett a P30 széria 22.5W-os megoldást kap, legalábbis a hírek szerint. Ami még érdekesség, és fontos lehet, hogy jack csatlakozó csak a sima P30-on lesz, a Pro modellen sajnos nem.

Mindez persze még nem hivatalos infó, így érdemes némi fenntartással kezelni az értesüléseket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid