Kiszivárgott képeken az Androidot futtató BlackBerry Venice

0

A BlackBerry márkanévvel fémjelzett készülékek (jó) néhány éve még igazi nagyágyúk voltak, az érintőképernyős okostelefonok elterjedésével azonban a gyártó termékeit egyre kevesebben keresték. Ezen szeretnének javítani egy Android alapú mobillal, a szétcsúsztatható BlackBerry Venice-szel.

Már egy ideje pletykálják, hogy a kanadai cég a rossz eladási mutatók miatt (2014-ben összesen 7 millió készüléket adtak el, összehasonlításképpen a feltörekvő kínai telefongyártó, a Xiaomi egy félév alatt ennek az ötszörösét produkálta) talán egy Androidos telefonon dolgozik. Azonban régi szokásukhoz híven itt is szeretnék megtartani a fizikai klaviatúrát, ezáltal egy szétcsúsztatható QWERTY billentyűzetes okostelefont alkotva.

BlackBerry Venice

BlackBerry Venice

A BlackBerry Venice a képek alapján egy igen tetszetős mobilnak tűnik, már ami a kinézetét illeti, de hardveres téren sem kell majd szégyenkeznie: egy 5.4 colos QHD kijelzőt kaphat, aminek a meghajtásáról a 6 magos Snapdragon 808 gondoskodik 3 GB RAM társaságában. A hátlapi kamera szerepében egy hangzatos 16 megapixeles egység áll majd, az előlapon pedig egy 5 megapixeles szenzorra számíthatunk.

The-BlackBerry-Venice

A BlackBerry Venice megjelenése sajnos még messze van, egy friss pletyka szerint a készülékre legalább novemberig várnunk kell. A kanadai cég tehát az év végén szeretné útjára indítani az újdonságot, de addigra várhatóan a többi gyártó is komoly ellenfeleket küld majd a szorítóba.

GSMArena, PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid