Kiszivárogtak a Honor 7 Plus részletei

0

Manapság nagy divat kiadni egy adott készülék Plus verzióját, amely általában azt jelenti, hogy a mobilt újracsomagolják egy nagyobb kijelzővel, de megegyező specifikációkkal. Ilyen átalakuláson mehet át most a Honor 7 is, ami egy gyönyörű, prémium de mégis megfizethető csúcsmobil.

A Honor 7 megjelenése előtt élt a pletyka, hogy valószínűleg készülni fog egy nagyobb variáns is az 5.2 colos csúcsmobilból. Júniusban, a hivatalos leleplezéskor erről ugyan nem esett szó, azonban @OnLeaks most újra felmelegítette az Honor 7 Plus körüli állóvizet.

honor 7 plus @onleaks

Ha hihetünk a híres kiszivárogtatónak, akkor egy 5.5 colos, 1080p felbontású kijelzőre számíthatunk a Honor 7 Plusban, tehát a gyártó a QHD-t a nagyobb méret ellenére sem lépi meg. Igaz, a Honor leginkább pénztárcabarát mobiljaival hódít, így érhető, ha részben ezzel szeretnék alacsonyan tartani a költségeket.

A további specifikációk változatlanok maradnak: ugyanaz a saját gyártású Kirin 935-ös chipset lesz a készülék motorja, mint a normál Honor 7-ben. A 3 GB RAM, valamint a 20 megapixeles hátlapi kamera is visszatér az eredeti modellből, ami egyáltalán nem probléma, hiszen gyöngyörű képeket lőhetünk a Sony által gyártott szenzor segítségével. Ezenkívül visszatér a hátlapi ujjlenyomat-olvasó is, valamint a meglehetősen elegáns fémház, ami egy plusz pont a Honor 7 mellett.

Ezek az információk természetesen nem hivatalosak, de a forrás megbízható, így valószínűleg már nincs messze a Honor 7 Plus bemutatója.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid