Kompakt méretben is erős a Siswoo i8

1

Ha valaki egy kompakt, prémium kivitelű mobilt keres, ami erős hardverrel és jó szoftverrel rendelkezik, akkor nincs egyszerű dolga, hiszen elég szűkös a választék. Szerencsére hamarosan hazánkban is megjelenik a Siswoo i8, ami hiánytalanul teljesíti a fenti kritériumokat, ráadásul kifejezetten jól is néz ki.

A Siswoo i8 Panther egy 4.7 colos, HD felbontású IPS kijelzővel bír, ami egy kellemes 326 ppi-s képpontsűrűséget jelent. A készülék anyaghasználata tejes mértékben prémium, hiszen fém vázat és keretet kapunk, az elő- és a hátlapot pedig 2.5D-s üveg borítja. Emellett a dizájnra sem lehet panasz, egy rendkívül elegáns mobil lett az i8.

siswoo_i8_1

A meghajtásról a MediaTek MT6752 gondoskodik, ami egy erős, 8 magos, 64 bites egység Mali-T760 MP2 grafikus gyorsítóval. Ehhez ráadásul 2 GB RAM, és nem kevesebb, mint 32 GB belső tárhely tartozik, ami akár bővíthető is.

siswoo_i8_2

A kamerákra sem lehet panasz, hiszen a hátlapon egy 13, míg az előlapon egy 8 megapixeles egység van. A készülék dual SIM-es, és nem maradt ki az LTE támogatás sem, az akksi pedig 2000 mAh-s. Amit még érdemes megjegyezni, hogy a Siswoo egy európai központú gyártó, és ez a legfőbb piacuk, így a közeljövőben egyre többször fogunk találkozni a márkával hazánkban is.

siswoo_i8_3

Az Android 5.1-et futtató Siswoo i8 Panther decembertől lesz kapható Magyarországon a Ping Digital kínálatában, nagyjából 85.000 Ft-os áron.

Ping Digital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid