Korlátlan mobilnetes csomagok a Vodafone-nál!

0

Két új tarifacsomagot vezetett be a Vodafone, amelyek a korlátlan hívás és SMS mellett korlátlan mobilnetet is tartalmaznak, ráadásul nem csak Magyarországon, hanem az egész EU-ban.

A két új csomagból az olcsóbbik a Red Free nevet kapta, ez 10.990 Ft-ba kerül havonta, és az egész EU-n belül korlátlan hívást, SMS-t, illetve mobilnetet kínál. Bár az adatforgalmat nem nézik, a letöltési sebességet 10 Mbps-ban maximalizálták. Ez igazából már rengeteg mindenre elég, de ha valakit zavarna, akkor érdemes a drágább verziót választani.

A másik csomag a Red Infinity World, ez 15.990 Ft-ba kerül, és mindent tartalmaz, amit az előző, azonban itt nincs sebességkorlát, akár 5G-n is száguldozhatunk, ahol ki van építve a hálózat, ráadásul már nem csak az EU-ban érvényes a korlátlan adatforgalom, hanem a világ 110 országában.

Azok a felhasználók, akik vezetékes szolgáltatással is rendelkeznek a Vodafone-nál, az olcsóbb csomagot 8.990 Ft-os, a drágábbat pedig 12.490 Ft-os havidíjért kaphatják meg.

A Telekom és a Telenor is kínál egyébként korlátlan mobilnetes tarifákat, de ezeknél csak hazánkban érvényes a korlátlanság, Magyarországon kívül jellemzően 15-30 GB-os a limit havonta.

Amit még érdemes megjegyezni a Vodafone új csomagjaival kapcsolatban, hogy csak “rendeltetésszerű” használatot tesznek lehetővé, ami azt jelenti többek között, hogy a SIM kártyát mobiltelefonba kell tenni. Nem rendeltetésszerű használat esetén a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően az előfizetést a Hang+Adat Alaptarifára váltsa.

Mit szólsz az új Red csomagokhoz?

Forrás: Vodafone

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid