Kospet KT99 – Androidos okosóra magyar nyelvvel 100 dollárért

0

Már néhány tíz dolláros áron is találni számos okosórát a kínai webáruházak kínálatában, de ha jót akarunk, akkor ennél azért többet kell áldoznunk a célra. Egy 200 dolláros viselhető eszköz általában már komoly felszereltséggel rendelkezik, ám ezúttal a TomTop akciójának köszönhetően ennek az összegnek a feléért vehetjük meg a Kospet KT99-et. Fémből készült prémium burkolat, saját SIM foglalat, sportfunkciók garmadája, minőségi kijelző, és még számos más hasznos és klassz tulajdonság jellemzi a terméket.

Az óra háza rozsdamentes acélból készült, és egy csinos Samsung által kalibrált AMOLED megjelenítőnek ad otthont, 1.39 colos képátlóval és 400×400 pixeles felbontással. Ez egy kapacitív érintőképernyő, az óra vezérlése ezen keresztül történik, de az igazán érdekes dolgok mögötte találhatóak.

A burkolat alatt egy MediaTek MT6580M lapkakészlet dolgozik négymagos processzorral, 2 GB RAM-mal, illetve egy 16 GB-os belső tárhellyel felszerelve. Egy ilyen kiépítés már telefonnak sem volna utolsó, és kicsit ez is volt a cél, ugyanis az óra akár önállóan is alkalmas egy mobil szerepének betöltésére. Saját SIM foglalattal rendelkezik, így egy NanoSIM behelyezését követően minden különösebb bonyodalom nélkül tudunk hívásokat fogadni, kezdeményezni, hála az óra 3G modemének.

A készülék természetesen a hagyományos okosóra+okostelefon felállásban is használható, Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül képes kommunikálni bármilyen párosított eszközzel, ilyenkor jelzi az értesítéseket, és persze közvetett módon is tudjunk hívásokat bonyolítani a csatlakoztatott mobilon keresztül.

Az óra Android 5.1 Lollipop operációs rendszert futtat, ami ugyan nem a legújabb, de még így is sokkal több lehetőséget kínál, mint az olcsóbb modellek zárt felületei. Ráadásul a támogatott nyelvek között megtalálható a magyar is, így bárki könnyedén élhet a készülék minden opciójával. Persze az önálló telefon funkciók és a szinte teljes értékű Android operációs rendszer megnövekedett energiaigényt jelent, de a gyártó erre is gondolt, ezért a burkolat alá egy órák között egészen méretesnek mondható, 400 mAh kapacitású akkumulátort szereltek.

A fent leírtak csupán ízelítők a 99 dolláros Kospet KT99 rengeteg hasznos funkciójából, ha netán szeretnél többet tudni az eszközről, netán rendelnél belőle, érdemes erre a linkre kattintani!

 

Persze azt is megértjük, ha nem szeretnél száz dollár kiadni egy okosórára, szerencsére erre az eshetőségre is van egy jó ajánlat, szintén a TomTop kínálatában. A Lemfo LT03 egy sokkal olcsóbb termék, igaz nincs saját modeme, viszont mindent tud, amit egy okosórától el lehet várni manapság. Nagyon komoly 25 napos üzemidőt ígér a gyártó, így már csak emiatt is érdemes szemügyre venni az apróságot. Ha használjátok a WDLT kupont, akkor mindössze 28 dolláros áron a tiétek is lehet ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid