Meglepően olcsó lett az új Kospet Magic 2 okosóra

0

Megjelent az új Kospet Magic 2 okosóra, ami nagyfelbontású kijelzőt, 30-féle sportmódot és 1 hetes üzemidőt kínál, most ráadásul bevezető akcióban 10 ezer Ft alatt megvásárolható.

A Kospet Magic 2 csak a napokban debütált, de máris rengetegen rendelték elő, ami nem véletlen, hiszen most mindössze 24,99 dollárba kerül, vagyis durván 8.300 Ft lesz a végösszeg szállítással együtt. Erre ráadásul már semmilyen költség nem megy rá, vámolni sem fogják az alacsony ára miatt. További részletek és rendelés ezen a linken.

Frissítés: csak az első 1000 darabra szól az akció, és a nagy része már el is fogyott. 

Kospet Magic 2 bemutató

Az okosóra egy kör alakú, 1,3 colos, 360×360 pixeles kijelzővel bír, ami meglehetősen magas minőséget képvisel, és ez nem túl gyakori ebben az árkategóriában. Az órakép pedig természetesen változtatható, 12-féle előre telepített dizájnból lehet választani.

A szíj könnyedén cserélhető, és maga az óra nagyon vékony, mindössze 8 mm-es. A burkolat vízálló, mégpedig az IP67 tanúsítvány szerint, ami azt jelenti, hogy egy kis eső vagy kézmosás meg sem kottyan neki, és mérsékelten akár víz alá is meríthető.

A Kospet Magic 2 nem kevesebb, mint 30-féle edzésmódot támogat, ezek között megtalálható a futás, a kerékpár, a jóga, a pilátesz, a felülés, a síelés, az aerobik vagy a foci. Ha pedig esetleg olyasmit csinálnál, ami nincs benne a harmincban, akkor indíts el egy olyat, aminél hasonló jellegű a mozgás.

A kütyü Android és iOS kompatibilis, és természetesen támogatja az alap okosórás funkciókat, mint az értesítések, az SMS-ek vagy a hívások jelzése. Van továbbá pulzusmérő, lépésszámláló, alvásmonitor, mozgásemlékeztető és néhány egyéb opció.

A Magic 2 az üzemidőben is korrekt, ugyanis a 200 mAh-s aksija révén normál használattal olyan 7-10 napot elmegy egyetlen töltéssel, a készelnéli idő pedig 30 nap is lehet.

Az újdonság most mindössze 24,99 dollárba kerül, amivel durván 8.300 Ft lesz a végösszeg szállítással együtt, ajándék második szíjjal. Erre ráadásul már semmilyen költség nem megy rá, vámolni sem fogják az alacsony ára miatt. Részletek és rendelés ezen a linken.

Mivel előrendelés, így később várható a kiszállítása. A Magic 2 egy új termék, a hónap vége felé lesz készleten. 

További akciós okosórák:

Itt is érdemes szétnézned:

 

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid