Kospet Probe – Gyönyörű, vízálló okosóra, amit elég két hetente tölteni!

0

Megint kedvező áron kapható a nemrég debütált Kospet Probe okosóra, ami egy szép, kényelmes kialakítású kütyü vízálló kivitellel, korrekt tudással és szinte filléres árcédulával.

A Kospet Probe most 32,99 dolláros áron rendelhető a GearBest akciójában ajándék extra szíjjal, így a Priority Line szállítással együtt 11.800 Ft környékén lesz a végösszeg. A csomag garantáltan vámmentes lesz, erre már semmit nem kell ráfizetni! Részletek és rendelés az alábbi oldalon:

Kospet Probe bemutató

A készülék külseje elég megkapóra sikerült, ugyanis egy meglehetősen vékony, karbon mintás házat kapott az okosóra, a keret pedig cink-magnézium ötvözetből készült. Az 1,3 colos kijelző teljesen kerek, a szíj pedig cserélhető, és a készülék az IP68-as tanúsítványnak megfelelően áll ellen az elemeknek. Ez azt jelenti, hogy por- és vízálló, akár úszásra is alkalmas.

Az óra az alap dolgokat tudja, kijelzi az üzeneteket és a hívásokat, számolja a lépéseket, figyeli az alvást, méri a pulzust, és van benne 8 különféle sportmód is többek között.

A Kospet Probe Android és iOS kompatibilis, ráadásul számos óralap közül választhatunk, sőt, ezeket testre is lehet szabni.

Az okosórában egy kifejezetten alacsony fogyasztású Nordic chip dolgozik, amelynek köszönhetően normál használattal akár 15 napos üzemidő is elérhető, a készenléti idő pedig 60 nap.

A Kospet Probe most 32,99 dolláros áron vásárolható meg a GearBest oldalán, ami durván 11.800 Ft szállítással együtt.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid