KOSPET Tank T3 és Tank M3 okosórák akcióban a gyártó weboldalán

0

Most közvetlenül a gyártótól tudtok kedvezményes áron rendelni két kiváló strapabíró okosórát, a KOSPET Tank T3 és Tank M3 modelleket. A két szóban forgó készülék mellett egy ideig továbbiakat is be lehet szerezni a szokottnál olcsóbban, vagyis mindenképpen érdemes lesz átnézni az alábbi rövid összeállítást.

A teljes eseményt az alábbi linken éred el:

Most pedig jöjjenek a részletek, és az egyes típusok:

KOSPET Tank T3

Az okosóra formaterve karakteres, ugyanakkor rendkívül ellenálló is, mivel kiérdemelte az IP68, az IP69K és a MIL-STD-810H minősítéseket. A szabványok értelmében a készülék kiválóan bírja a szélsőséges hőmérsékleti körülményeket, az erős napfényt, a víz és a por támadásait, ütéseket, eséseket. A Tank T3 1,43 hüvelykes, AMOLED megjelenítővel van felvértezve, amelyen összesen 466 x 466 pixel sorakozik. Az okosóra többféleképpen is hozzájárul az aktív, egészséges életmódhoz, így repertoárjában helyett kapott a pulzusmérés, a véroxigénszint-mérés, az alvásmonitorozás is.

A készülék 170 sport üzemmódot kínál. Az okosórát a gyártó felszerelte beépített mikrofonnal és hangszóróval is, így az Bluetooth kapcsolaton keresztül képes hívásokat indítani és fogadni, a párosított okostelefon segítségével. A borítása alá egy 470 mAh kapacitású akkumulátort szereltek, amely 50 napos készenléti, illetve intenzív használat mellett is nagyjából kéthetes üzemidőt képes biztosítani egyetlen feltöltéssel.

A Kospet Tank T3 okosóra megvásárlásakor még lejön közel 10% az egyébként is akciós árból a kosárba téve, így magyar pénzre átszámítva nagyjából 36 500 forintot kell rá költeni. További részletek és megrendelés ezen a linken!

KOSPET Tank M3

Ez a készülék is rendkívül ellenálló külső borítást kapott, amely cink ötvözetből készült, és szintén megfelel az IP68, IP69K valamint MIL-STD-810H besorolásoknak. Az okosóra éke a nagyméretű, 1,96 colos AMOLED érintőképernyő, amely 510 x 410 képpontos felbontást biztosít. A megjelenítő rendkívül fényes, 1000 niten is tündökölhet, a karcok elleni védelméről pedig Gorilla Glass üvegbevonat gondoskodik.

A GPS helymeghatározást leszámítva, ami az Ultra kiadás exkluzív funkciója, minden elvárható jóságot megkapunk a készülékkel, ami biztosítj a pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, alvásmonitorozás, kalória nyomonkövetés lehetősége mellett 170 sport üzemmódot is, amelyek közül 6-ot képes automatikusan is azonosítani. Az okosóra párosított okostelefon és Bluetooth kapcsolat révén alkalmassá válik hívások indítására, fogadására. Az óra borítása alá egy 480 mAh-s akkumulátor kerül, amely 14 napos működési időt biztosít átlagos, illetve nagyjából 7 napos üzemidőt intenzívebb felhasználás mellett.

A Kospet Tank M3 okosóra akciós árából most szintén lejön extra 10% kedvezmény, így mindössze 36 500 forintba kerül. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A gyártó az okosórákat az apák napja apropójából kínálja akciós áron, de nem csupán ez a két modell rendelhető kedvezményesen a Kospet jóvoltából. Akad itt néhány további ajánlat, amelyeket érdemes lehet megfontolni. Az apák napi kedvezmények a következőképpen működnek: minden 60 dollár feletti megrendelésre 5, a 90 dollár feletti vásárlásokra 10, a 135 dollárnál többe kerülő készülékekre pedig 15 dollár extra kedvezmény jár, és ha egyszerre két okosórát rendelsz, kapsz még további 15% engedményt! A kedvezményes összeg a vásárláskor fog automatikusan megjelenni.

Mielőtt azonban ezekre rátérnénk, jöjjön még néhány fontos tudnivaló.

  • A gyártó ingyenesen szállítja ki az általad kiválasztott termékeket.
  • Ha valamiért nem lennél velük elégedett, 7 napon belül visszakérheted a termékek árát, illetve 30 napon belül élhetsz a csere jogával.
  • Minden okosórára két év garancia jár. A termékeket európai raktárról küldik.

A Kospet Tank M1 okosóra most mindössze 59,99 dolláros áron rendelhető, ami nagyjából 21 600 forintot jelent. 5ATM minősítésnek megfelelő vízállóság, MIL-STD-810H katonai besorolás, 1,72 hüvelykes TFT megjelenítő Bluetooth 5.0, 380 mAh kapacitású akkumulátor.

A Kospet Tank M2 okosóra most mindössze 64,99 dolláros, vagyis nagyjából 23 400 forintos áron rendelhető. 5ATM IP69K besorolások, Bluetooth hívás, 1,85 colos megjelenítő, 380 mAh kapacitású akkumulátor.

A Kospet Tank M3 Ultra okosóra most mindössze 109,99 dolláros áron rendelhető, ami nagyjából 39 600 forintot jelent. A készülék ugyanazt hozza, mint a fentebb ismertetett okosóra, annyi különbséggel, hogy a tokja rozsdamentes acélból készült, illetve biztosítja a GPS helymeghatározás funkcióját is.

A Kospet Tank T3 Ultra okosóra most mindössze 119,99 dolláros, vagyis cirka 43100 forintos áron rendelhető. A jellemzők ebben az esetben is azonosak, az Ultra variáns rozsdamentes acél tokot és GPS funkcionalitást ad a már meglévő specifikációkhoz.

Forrás: Kospet

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid