Külön TikTok appot kapnak az influencerek

0

A TikTok elég nagy problémákkal néz szemben az USA-ban, az év végéig teljesen betilthatják az appot az országban, de a fejlesztés ettől még nem áll meg, és most be is jelentettek egy új alkalmazást.

Az alap TikTok alkalmazás mellé hamarosan megjelenik a TikTok Studio nevű app, ami kifejezetten a tartalomgyártóknak, influencereknek szól. Ezen keresztül lehet majd videókat feltölteni, szerkeszteni, feliratozni, időzíteni, hozzászólásokat kezelni, nézni a csatornánk statisztikáit, illetve menedzselni a profilt.

A felsorolt funkciók természetesen most is elérhetők az alap TikTok alkalmazáson belül, illetve a webes Creator Center felületen is, de a TikTok Studio át fogja venni ezeknek a helyét, mint egy különálló app, és további lehetőségeket is kínál majd.

A TikTok Studio használata is teljesen ingyenes lesz, és a már meglévő TikTok-fiókjukkal léphetnek be a 18 életévüket betöltött felhasználók. A jó hír az, hogy nem csak mobilra korlátozódik, a korábbi Creator Centerhez hasonlóan használható lesz böngészőből is.

A TikTok Studio egyelő csak béta verzióban érhető el a Play Áruházban egyes kiválasztott régiókban, és hamarosan kiadják a iPhone-okra is az előzetes appot. Azt egyelőre nem árulták el, hogy mikor érkezik a kész, végleges alkalmazás.

Forrás: TikTok

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid