Egy ismert focista mutathatja be a Leagoo új mobiljait az MWC expón

0

Közel fél éve mutatta be az Apple az iPhone X-et, ami újraértelmezte a teljes kijelzős készülékek fogalmát, és ez a merész, formabontó dizájn több Android mobilban is felbukkanhat idén.

Mostanra már elfogadta ezt az emberek jó része, és állítólag sok pozitív visszajelzés érkezik a készülék felhasználóitól, miszerint használat közben alig észlelhető a szigetszerű kivágás, abszolút nem zavaró, és az alkalmazások is teljesen jól kezelik ezt.

Az iPhone X mostanra elég népszerű lett, és több androidos gyártó tervezi kihozni a hasonló dizájnra épülő mobilját. A Leagoo S9 és S9 Pro modellek az elsők között lesznek majd, amik ilyen kijelzővel érkeznek. A bemutatójuk az MWC kiállításon lesz, február 26-án 11 órakor.

A rendezvényen kihasználják azt, hogy továbbra is szoros együttműködésben állnak az egyik legjobb csapattal a Premier ligából, a Tottenham Hotspurral. A hírek szerint a bemutatón jelen lesz a csapat és a liga legjobb csatára is. Ő nem más mint Harry Kane, aki egyébként az angol válogatott oszlopos tagja, és láthatjuk majd többek között a nyáron megrendezendő VB-n is.

Ha valaki élőben szeretné majd nézni az eseményt, az megteheti ezen a linken.

Amennyiben szeretnétek részt venni egy nyereményjátékon, amin a Leagoo 7000 mAh-s akkumulátorral rendelkező telefonja mellett akár meccsjegyeket is nyerhettek, akkor kövessétek a Leagoo Facebook oldalát.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid