Leagoo S8 vs iPhone 8 Plus összehasonlítás

0

Érkezett egy újabb videó a Leagoo S8-ról a gyártó jóvoltából, és ezúttal az iPhone 8 Plus-szal hasonlítják össze az újdonságot.

A Leagoo S8 egyik fő vonzereje a filléres ára mellett az 5.7 colos, 18:9-es kijelző, amelyet egész vékony keret vesz körbe, az oldalsó káva például mindössze 1 mm-es.

Ahogy az a videón is látszik, a méretes kijelző ellenére egy összességében viszonylag kompakt készüléket kapunk, ami így könnyen kezelhető. A gyártó szlogenje is erre utal, “Hold Small, See Big”, vagyis egy könnyen megfogható, mégis nagy kijelzős telefonról van szó. Az iPhone 8 Plus-ról ez nem mondható el, hiszen ennél a készüléknél még maradt a 4 éve használt dizájn vastag kerettel.

A Leagoo S8 kijelzője a gyártó szerint az előlap 85%-át teszi ki, ráadásul a hosszított képarány miatt egy keskenyebb készülékházat kapunk, aminek köszönhetően még könnyebb átfogni egy kézzel a telefont. Említést érdemel még az ízlésesen lekerekített fém keret is, amely tovább növeli az ergonómiát.

További specifikációk:

A Leagoo S8, valamint a készülék erősebb kiadása, a Leagoo S8 Pro is most 50 dollár kedvezménnyel rendelhető el a Banggood weboldalán.

forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid