Leárazták a Xiaomi robotporszívóit

0

Nagyon népszerűek manapság a robotporszívók, ami nem véletlen, hiszen takarítani senki sem szeret, ezért mutatunk nektek két akciós darabot a Xiaomitól. 

A 2. generációs Xiaomi Mijia okosporszívó nem egy olcsó darab, de aki szereti a tisztaságot az imádni fogja, mert igazi mindenes. Amivel többet tud az olcsóbb társainál, hogy ő a felmosást is megoldja, így azzal sem kell bajlódnunk.

Természetesen a port is szépen összeszedi, legyen szó akár parkettáról, járólapról, vagy szőnyegről. A szívóereje 2000 Pa, és 13 szenzor segíti a tájékozódásban. A zseniális alkalmazásnak köszönhetően irányíthatjuk, és még azt is megadhatjuk, hogy hol időzzön el többet, ha esetleg valahol nagyobb a rumli, vagy hogy milyen úton takarítson.

A szobák közötti közlekedéssel azért lehet probléma, mivel maximum 2 cm-es akadályon képes átmenni, így erre érdemes odafigyelni. A töltés teljesen automatikus, amikor végzett, egyszerűen visszamegy a dokkolóhoz, és feltölti az akkumulátorát.

A Xiaomi legkomolyabb robotporszívója megrendelhető a Tomtop webshopjából, és a WDMJC kuponkódot beírva további 30 dolláros kedvezményt kaptok rá, így a végösszeg 466.99 dollár lesz (ingyenes vámmentes szállítással!). Részletek és rendelés ezen a linken.

A Xiaomi Xiaowa okosporszívó egy új, ám jóval olcsóbb verzió, ami természetesen szerényebb teljesítménnyel rendelkezik, de még így is teljesen korrekt takarító robotot kapunk. Ez sajnos már felmosni nem fog helyettünk, de a portól azért szépen megszabadít.

Itt is megtervezhetjük akár az útvonalat is, és automatikusan érzékeli, ha koszosabb részhez ér, és ott tovább elidőzik. A szívóereje 1600Pa. Egy töltéssel nagyjából 2-2.5 órát képes takarítani, mielőtt visszamenne a dokkolóhoz tölteni magát.

Maximálisan 80 négyzetméterig ajánlják, de természetesen ha jól menedzseljük, akkor akár nagyobb helyen is szépen boldogul. Ez, és az előző verzió is nagyon ajánlott állattartóknak, hiszen a szőrt nagyon szépen összeszedik, így eléggé megkönnyítik a mindennapjainkat.

A Xiaomi Xiaowa robotporszívó korrekt árcédulát kapott, mivel mindösszesen 239.99 dollárba kerül, ami kb. 61.000 Ft. Ha tetszik a termék, ezen a linken rendelheted meg.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid