Lebukott a Samsung új fémes mobilja!

1

A Galaxy Alpha bemutatása óta már többször hallhattunk további A-szériás Samsung mobilokról, amik szintén fémes kivitellel rendelkeznek majd, de valamivel olcsóbbak lesznek.

Az először bemutatásra kerülő SM-A500 most feltűnt a TENAA adatbázisában, és ennek köszönhetően a legtöbb hardveres részletre fény derült, ráadásul több képen is megcsodálhatjuk a készüléket.

Samsung-SM-A500

Az új modell 139.3 x 69.7 x 6.7 mm-es méretekkel rendelkezik majd, azaz kifejezetten vékony lesz, ráadásul könnyű is, hiszen csak 126 grammot nyom a mérlegen.

Samsung-SM-A500-1

Az Android 4.4.4-et futtató SM-A500 egy 5 colos 720p-s Super AMOLED kijelzőt kap, és egy négymagos 1.2 GHz-es processzor hajtja, ami a Snapdragon 400 lehet (vagy esetleg az új 64-bites Snapdragon 410). RAM-ból 2 GB áll majd rendelkezésre, a belső tárhely pedig 16 GB lesz, ami ráadásul bővíthető is.

Samsung-SM-A500-2

Kamerák terén egy 13 és egy 5 megapixeles szenzort kapunk, az akkumulátor pedig 2330 mAh-s lehet a korábbi hírek alapján (ezt valószínűleg nem lesz kivehető).

Samsung-SM-A500-3

Az egyértelműen látszik, hogy az SM-A500 egy középkategóriás mobil lesz, némi prémium beütéssel. Az azonban érdekes kérdés marad, hogy a ház milyen részben lesz fém. A legvalószínűbb, hogy továbbra is csak a keret,  de a korábbi pletykák és a nem szétszedhető kialakítás akár arra is engedhet következtetni, hogy talán teljes egészében fém kivitelt kapunk.

Szintén nem tudjuk még, hogy mi lesz a készülék valódi neve, hiszen az SM-A500 csak egy kódnév. A bemutató valószínűleg már nincs olyan messze, tehát hamarosan minden részlet kiderül.

TENAA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid