Lebukott a Sony Xperia Z4 Compact és Z4 Ultra

0

A Sony pár napja mutatta be az Xperia Z4-et Japánban, hamarosan azonban két újabb taggal bővülhet a széria. Ha igazak a hírek, akkor lesz Z4 Compact és Z4 Ultra is.

Egy nemrég felbukkant indonéz postai dokumentum több Sony modellt is listáz, és ezek között akad 1-2 igazán érdekes készülék. Az egyik az E5803 kódnevű modell, ami nagy valószínűséggel a Z4 Compactot jelöli (a Z3 Compact is D58xx jelzéssel futott). A készülékről semmi biztosat nem tudni, de valószínűleg egy 4.6 col körüli, full HD kijelzőre és Snapdragon 810-es processzorra számíthatunk.

xperia-z4-comapct-ultra-leak

A másik érdekesség az E6833-as kódnevű modell, ami a Z Ultra jelöléséből (E68xx) kiindulva simán lehet a Z4 Ultra. Konkrétumot erről a készülékről sem tudni, de itt is biztosra vehető a Snapdragon 810-es processzor, és egyes korábbi pletykák szerint egy 5.9 colos QHD kijelzőre számíthatunk.

A most bemutatott Xperia Z4-et valószínűleg csak Japánban dobja piacra a gyártó, és állítólag májusban egy újabb zászlóshajót lepleznek le, amit nemzetközi értékesítésre szánnak. Talán a Z4 Compact és a Z4 Ultra is ekkor debütál majd.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid