Lebukott az Android 5.0?

2

Már egy ideje rengeteget pletykálnak az Android következő verziójáról, de eddig még azt sem lehetett tudni, hogy ez 4.5-ös, vagy 5.0-ás számot fog-e kapni.

Most azonban nagyon érdekes dolog történt, mivel a Google kirakott egy fotót Twitterre, amin a Nexus 5 képernyőképe látszik. Ennek eredetileg csak annyi volt a célja, hogy megmutassa, hogy a Google Now alkalmazáson keresztül már a foci VB eseményeit is követhetjük. Lehetséges azonban, hogy az új android verziószámát is elrejtették a képen.

android-5-0

A Google már a 2.3-as Gingerbread óta úgy állítja be az órát a képernyőképeken, hogy az az aktuális Android verziót mutatja. A 4.4-es fotókon például legtöbbször 4:40-et mutat az óra, mint ahogy az a lenti képen is látszik. Ezek alapján talán nem igényel magyarázatot a fentebb látható fotó, ahol az óra 5:00-t mutat.

android-4-4

Az új Android 5.0 szinte biztos, hogy a Google I/O konferencián mutatkozik be, ami 10 nap múlva kezdődik, azaz június 25-én. Mivel a főverzió is ugrik egyet, ezért komoly újítások lesznek, többek között a kinézet is teljesen megváltozik majd.

Twitter

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid