LEMFO LES3 – GPS-es okosóra Always On kijelzővel

1

A mostani cikkünk tárgya egy igazán különleges okosóra, ami leginkább a sportolók, túrázók, és úgy általában az aktív életet élők számára lehet vonzó.

A LEMFO LES3 egy kör alakú monokróm kijelzőt kapott, ami állandóan aktív, és leginkább napfényben látszik jól, de bármikor bekapcsolható rajta a háttérvilágítás. Az óra az energiatakarékos működésnek köszönhetően normál használattal 5 napot, csak az időt mutatva pedig 30 napot bír ki egyetlen töltéssel, ami meglehetősen jól hangzik. További fontos jellemző, hogy a kütyü vízálló az IP68-as tanúsítványnak megfelelően.

Funkciók terén kicsit elmarad a többi okosórától, nem írja ki például az üzeneteket, csak rezgéssel jelez, de van benne GPS, így visszakövethető utólag a megtett útvonal, és pulzusmérőt is kapunk. Ezeken kívül van még benne lépésszámláló, iránytű, és vezérelhető vele a mobil zenelejátszója.

Az Android és iOS kompatibilis készülék a Tomtop weboldalán az YYMLX kuponkóddal most jelentős, 30 dolláros kedvezménnyel rendelhető meg az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid