Lenovo HX06 – Vízálló okoskarkötő 4000 Ft-ért

0

Ha egy igazán filléres okoskarkötőt keresel, akkor az új Lenovo HX06 jó választás lehet, ugyanis korrekt tudást kínál most mindössze 15 dolláros (4.000 Ft) áron.

Lenovo HX06 meglepő módon még a Xiaomi Mi Band 2-nél is olcsóbb, ám egyeáltalán nem tűnik egy rossz kütyünek. Egy viszonylag méretes, 0.87 colos monokróm OLED kijelzőt kapott, ami számos információt meg tud jeleníteni az időn kívül, hiszen a fitneszadatokat és az értesítéseket is jelzi, így nem maradunk le a fontos hívásokról, SMS-ekről és egyéb üzenetekről, történésekről.

Az aktivitás mérése mellett a Lenovo HX06 monitorozza az alvásunkat, van benne mozgásemlékeztető, és ébresztő is, ráadásul kapunk egy úgynevezett “Anti-sleep” funkciót, ami igyekszik megakadályozni, hogy esetleg elaludjunk vezetés közben.

A Lenovo okoskarkötője kompatibilis Android és iOS készülékekkel is, valamint vízálló az IP67-es tanúsítvány szerint. A 60 mAh-s akkulátor a szíj levétele után tölthető, és a kütyüt közvetlenül tudjuk USB portra csatlakoztatni. Érdekes módon a gyártó nem adott meg az üzemidővel kapcsolatos adatot, de minden bizonnyal legalább egy hetet kibír a készülék egy töltéssel.

Lenovo HX06 nemrég jelent meg, és az alkalomból nagy kedvezménnyel, átszámolva mindössze kb. 4000 Ft-os áron vásárolható meg korlátozott darabszámban. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Ha egy kicsit nagyobb tudásra vágysz, akkor a Lenovo Cardio Plus-t is érdemes megnézned (nagyobb kijelző, IP68 és pulzusmérő), ez is akciós most.

Forrás: GearBest

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid