Lenovo K3 Note – erős phablet szinte fillérekért

0

Megjelent a Lenovo legújabb készüléke, a K3 Note, ami egy korrekt hardverrel felszerelt, mégis rendkívül olcsó phablet.

A Lenovo K3 Note egy 5.5 colos full HD-s kijelzőt kapott, ami 401 ppi-s pixelsűrűségével még kifejezetten éles képet nyújt. A hardverre sem lehet panaszunk, hiszen a MediaTek MT6752 chipset hajtja a készüléket. Ez egy 8 magos, 64 bites processzort takar, ami teljesítményével a felső-középkategóriába sorolható.

Lenovo-K3-Note-1

A képet 2 GB RAM teszi teljessé, ami nagyon jónak számít a készülék árkategóriájában, ráadásul a 16 GB-os beépített tárhely sem olyan rossz, főleg mivel bővíthető is.

Lenovo-K3-Note-4

Kamerák tekintetében egy 13 és egy 5 megapixeles szenzort kapunk, a hátlapon ráadásul dupla LED villanó van a képek tanulsága szerint. A Lenovo K3 Note egyébként 7.6 mm vékony, és egy 3000 mAh-s akksi látja el energiával, ami a takarékos processzorral együtt hosszú üzemidőt sejtet.

Lenovo-K3-Note

A hátlapot egy középen található kör alakzat teszi érdekessé, amibe a Lenovo logója került. A készülék természetesen dual SIM-es, és már el is kezdték az árusítását Kínában, ahol mindössze 145 dollárnak megfelelő összegbe kerül. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre még nincs hír.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid