Lenovo QT81 bemutató – Cseppálló vezeték nélküli fülhallgató 5.000 Ft alatt!

0

Akik jobban ismerik a Lenovo céget, tudják, hogy nem csupán laptopokat, de számos egyéb, színvonalas műszaki cikket is gyártanak, többek között tableteket, és vezeték nélküli fülhallgatókat. Az alábbiakban a Lenovo QT81 elnevezésű hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató kerül röviden bemutatásra, amelyet most nagyon jó áron kínálnak.

A Lenovo QT81 vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 15,67 dolláros, vagyis megközelítőleg 4 700 forintos áron rendelhető a Cafago webáruházából ingyenes szállítással. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

Ergonomikus kialakítású, hallójáratba illeszkedő fülhallgatóról beszélünk, amely IPX4 minősítésnek megfelelően ellenáll a nedvességnek és a pornak, tehát ideális társunk lehet sportoláshoz.

Színek tekintetében fehér és fekete árnyalatok állnak rendelkezésre, rendeléskor kiválaszthatjátok, hogy melyiket szeretnétek. A fülesek nem csupán kényelmes, de könnyű viseletek is, hiszen egyenként 4 grammot nyomnak, ami pedig a méreteket illeti 4,1 x 1,7 x 1,6 cm-es apróságokról van szó. Az üzemidő megtöbbszörözésére miatt, illetve tárolási célzatból ezúttal is jár egy dobozka, amelynek belsejében egy beépített akkumulátor található. A töltésre és tárolásra is alkalmas bölcső mindössze 70 grammot nyom, simán zsebre lehet vágni.

Funkciók

A Lenovo QT81 esetében nem leszünk híján hasznos funkcióknak. A fülesek belsejében 13 mm-es driverek dolgoznak, így a méretükhöz (és az árhoz) képest egészen telt hangzást képesek produkálni. A fülhallgató impedanciája 32 ohm, az érzékenysége 93 decibel, míg a frekvenciaátvitel 20 Hz – 20 kHz.

A fülhallgató belsejében Bluetooth 5.1 technológia teljesít szolgálatot, ami lényegében 10 méteres hatótávolságot, alacsony késleltetést, valamint az előző BT generációkhoz képest jóval hosszabb üzemidőt jelent.

A fülesek vezérlése rendkívül egyszerű és intuitív, érintésérzékeny felületek révén történik.

Lehet állítani a hangerőt, váltani a lejátszott dalok között, valamint megidézhetjük a párosított készülék virtuális asszisztensét.

Mivel a fülhallgató rendelkezik beépített kettős mikrofonnal, így nem csupán zenét hallgatni, hanem hívásokat fogadni és indítani is lehetséges a segítségével.

Üzemidő

A Lenovo QT81 füleseinek belsejében egy 40 mAh kapacitású akkumulátor található, amely önmagában nagyjából 5 órányi működést tesz lehetővé a beállított hangerőtől függően.

A mellékelt tárolódoboz belsejében 1200 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik, amellyel többször is újra tudjuk tölteni a fülhallgatót.

Amennyiben egy egyszerű, ám igényes formatervvel rendelkező, már-már prémium funkciókkal bíró, hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgatót szeretnél venni, ráadásul pénztárcabarát áron, akkor érdemes lehet elgondolkodni a Lenovo QT81 megvásárlását. Ahogyan fentebb is írtuk, a fülhallgató most mindössze 15,67 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 4 700 forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor kattints bátran erre a linkre!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid