LG G5 vs iPhone 6s Plus vs Galaxy S7 kamera teszt

1

Adott három csúcsmodell, amik egyaránt kiváló kamerákkal bírnak. De vajon az LG, az Apple vagy a Samsung készüléke teljesít jobban? Mutatunk egy látványos összehasonlító videót, amiből sok érdekesség kiderül.

Kezdjük talán azzal, hogy senki se várjon egyértelmű nyertest, mindhárom készüléknek megvannak az erősségei és a gyengeségei, ráadásul az összehasonlító videó is elég szubjektív. Ennek ellenére érdemes végignézni.

Az iPhone 6s Plus már több, mint fél éves modell, de így is remekül teljesít fotózás és videózás terén, a képstabilizációban pedig nincs párja. Gyenge fényviszonyoknál viszont elvérzik a mobil, sötétek a képek és elvesznek a részletek.

iphone-6s-plus-lg-g5-galaxy-s7-kamera-01

A videó alapján az LG G5 került ki legtöbbször győztesen a párviadalból, ami kicsit talán meglepő lehet egyesek számára, de ahány teszt annyi eredmény. A 16 megapixeles felbontás révén a G5 képei voltak a leginkább részletgazdagok, és gyenge fényviszonyoknál is remekelt a mobil. És persze ne felejtkezzünk meg a második hátlapi kameráról sem, ami rendkívül széles látószöggel bír.

iphone-6s-plus-lg-g5-galaxy-s7-kamera-02

Az S7 valamiért kevésbé remekelt a teszt során, legalábbis ahhoz képest, hogy általában ezt kiáltják ki a legjobb kamerás mobilnak. (Számomra az volt a leginkább meglepő, hogy sötétben a G5 sokkal jobb képeket lőtt.) Összességében azért nagyon jól megállta a helyét a készülék, kiváló, kontrasztos fotók születtek (bár néha sárgás színeket produkál a kamera), és a széles látószögű szelfikamera is remekül teljesít. Az pedig teljesen kimaradt a videóból, hogy az autofókusza messze a leggyorsabb.

A videó alapján te melyiket láttad a legjobbnak?

forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid