LG G6 – Folyadékhűtéssel jön, és nem fog robbanni!

0

Újabb információk érkeztek az LG G6-ról, amelyek ezúttal leginkább a biztonsággal kapcsolatosak. Nézzük miket tudtunk meg!

Az LG Mobile bejelentette, hogy új technológiákat és komolyabb teszteket vezetnek be annak érdekében, hogy az LG G6 még biztonságosabb legyen. Mindez azért rendkívül fontos, mert a 2016-os év a robbanó telefonokról szólt, rengeteg baleset történt, főleg Samsung és Apple készülékekkel.

Az egyik fő újítás a hőcsöves hűtés lehet, ami annyit jelent, hogy van egy rézcső, amelyben folyadék található, és ez vezeti el a hőt a processzortól. Mondjuk ez sem garancia semmire, hiszen többek között a Note 7-ben is ilyen megoldás volt.

Ami viszont mindenképpen sokat segít majd, hogy komoly hőmérsékleti és fizikai teszteknek teszik ki az LG G6 aksiját. Ez persze minden gyártónál alapvető, de az LG túlmegy a kötelezően előírt értékeken a tesztek során, például 15%-kal nagyobb hőfokon teszik próbára a telepet.

Az LG G6 bemutatója február végén lesz az MWC kiállításon, a megjelenés pedig márciusban várható. Itt olvashatsz további érdekes részleteket a készülékről.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid