LG G7 – OLED kijelzővel és 6 GB RAM-mal jöhet

0

Nemrég felröppentek olyan pletykák, amelyek szerint az LG G7 helyett más néven jön a gyártó új zászlóshajója, most azonban úgy néz ki, hogy mégsem lesz ilyen jellegű változás. Maga a név persze számunkra kevésbé fontos, a lényeg inkább a külső és a beltartalom, amikről most érdekes infók szivárogtak ki.

Azzal kapcsolatban is volt némi ellentmondás mostanában, hogy az LG G7 megkapja-e az új Snapdragon 845 chipsetet, vagy be kell érnünk a tavalyi 835-tel. Egy friss dél-koreai jelentés szerint már a 845-ös lapkával jön az újdonság, így nagy előrelépés lesz a G6-hoz képest, hiszen abban még Snapdragon 821 dolgozik, ami 2 generációval régebbi.

Koncepció

A legújabb chipset mellé állítólag 6 GB RAM-ot pakolnak a mérnökök, a megjelenítésért pedig egy OLED panel felelhet majd, hasonlóan a V30-hoz. Szinte biztosan marad a Full Vision megoldás és a vízállóság, tehát összességében egy igen ütős csúcsmobilra számítunk.

Az LG G7-et a Galaxy S9-cel egy időben mutathatják be az MWC expón február végén, a megjelenés pedig március közepén várható. A szűkös Snapdragon 845-ös készlet miatt azonban ez még csak néhány régióra vonatkozik majd, így lehetséges, hogy szélesebb körben csak valamikor áprilisban lesz elérhető a készülék.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid