Megérkeztek a Full Vision kijelzős LG Q6 modellek

0

Az LG hivatalosan is bemutatta a G6 olcsóbb kiadását, az LG Q6-ot, amelyből nem is csak egy, hanem mindjárt három változat érkezett.

A normál LG Q6 mellett kaptunk egy LG Q6+ és egy LG Q6a készüléket is, de ezek között nincs túl sok eltérés, mindössze a RAM és a belső tárhely mennyisége különbözik.

Az újdonságok megkapták az LG új, Full Vision névre hallgató kijelzőjét, ami a G6-hoz hasonlóan 18:9-es képarányú, és lekerekítettek a sarkai. A felbontás ezúttal Full HD+ (2160×1080 pixel), a képátló pedig 5.5 col, ami a vékony kávával viszonylag kompakt méretet eredményez. Egész pontosan 142.5 x 69.3 x 8.1 mm-es dimenziókat kapunk, a tömeg pedig 149 gramm.

A chipset sajnos messze elmarad a G6 lapkájától, a Q6 modellekbe ugyanis egy Snapdragon 435 került, ami egy teljesen átlagos középkategóriás processzort rejt. A Q6+ esetében 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel számolhatunk, a sima Q6 3 GB RAM-mal és 32 GB-os tárhellyel érkezik, a Q6a pedig egy szerényebb, 2GB/16GB-os kiszereléssel bír.

A fém kerettel ellátott mobilba egy 3000 mAh-s aksi került, ami nem cserélhető házilag, a kamerák pedig 13 és 5 megapixelesek, utóbbi széles, 100 fokos látószögben készíti a szelfiket. Az ujjlenyomat-olvasó ezúttal lemaradt, helyette egy arcfelismerővel ruházták fel a mobilt, és sajnos vízállóságról sem esett szó.

Az Android 7.1.1-es szoftverrel érkező újdonságok leghamarabb augusztusban jelenhetnek meg, egyelőre ismeretlen áron.

via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid