Magától fog videókat letölteni a Facebook a mobilodra

2

Szinte már napi szinten történik valami a Facebookkal kapcsolatban, de sajnos a legtöbb esetben fölösleges, vagy akár zavaró újításokról val szó. A mostani videós újítás sem fog osztatlan sikert aratni.

Egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Facebook a videós tartalmakra, elég csak a Facebook Watch-ra gondolni, ami nemrég indult el az Egyesült Államokban, és leginkább a YouTube babérjaira tör. Most pedig már tesztelik az Instant Videos névre hallgató újítást, ami valószínűleg nem kíméli majd a telefonunk tárhelyét.

A funkció lényege annyi, hogy amikor Wifi hálózatra vagyunk kapcsolódva, akkor a Facebook a háttérben letölt bizonyos videókat, amiket valószínűleg a későbbiekben meg akarunk majd nézni. Ezeknél a videóknál megjelenik majd egy kis villám ikon, és így akár mobilnettel is megtekinthetjük őket, hiszen nem fogyasztanak plusz adatforgalmat.

További részleteket nem tudunk, egyelőre még csak szűk körben tesztelik az újítást, de jó eséllyel alapértelmezetté teszik majd a funkciót, így lehet, hogy csak azt vesszük majd észre, hogy vészesen fogy a tárhelyünk.

forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid