Magyarországon is nyugdíjba vonul az HBO Max

0

Ahogy az várható volt, Magyarországon is búcsúzik az HBO Max, de nem kell aggódni, érkezik helyette a Max. Bár úgy tűnhet, de nem egy szimpla átnevezésről van szó, elég sok minden változik a streaming szolgáltatással kapcsolatban.

A folyamat az USA-ban kezdődött, ahol tavaly májusban olvadt egybe az HBO Max és a Discovery Plus, az új szolgáltatás pedig szimplán csak Max néven futott tovább. Most bejelentették, hogy további régiókba, többek között Magyarországra is eljut a változtatás.

Hazánkban május 21-én indul a Max, és ezzel együtt meg is szűnik a korábbi HBO Max. Az előfizetők automatikusan átkerülnek az új szolgáltatásba, de hogy pontosan milyen csomagba, azt egyelőre nem tudni, ugyanis változni fognak az előfizetési lehetőségek.

A magyarországi árak még nem ismertek, de az már kiderült, hogy lesz egy Standard csomag, amivel egyszerre két készüléken lehet mozizni Full HD felbontásban, illetve lesz egy Premium csomag, ami egyszerre 4 eszközt és akár 4K felbontást is elérhetővé tesz. A 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok bármelyikkel nézhető lesz, és a Max az egyetlen platform, ahol az esemény minden pillanatát lehet majd követni.

A már említett két előfizetési opció mellé lehet majd kérni Sport kiegészítő csomagot, amivel számos további sporteseményt és sportcsatornát tudunk majd nézni.

A streaming platform oldalán az alábbiakat írják az új Max szolgáltatásról:

“A Max minden, amiért az HBO Maxot szereted – többek között a Warner Bros., a Cartoon Network és a DC-univerzum tartalmai – kibővítve kihagyhatatlan, élő sporteseményekkel és olyan népszerű csatornák műsoraival, mint a Discovery, a TLC és a HGTV. Ráadásul bármelyik Max-csomagot választva részese lehetsz a párizsi olimpia minden pillanatának!”

Forrás: Max

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid