Magyarországra az erősebb Samsung Galaxy S7 modellek kerülhetnek

0

A Samsung idén kihagyta a Qualcomm aktuális csúcslapkáját, a Snapdragon 810-et, jövőre azonban újra többféle hardverrel is kiadhatják a zászlóshajóikat.

Most fény derült az új csúcsmodellek modellszámaira, illetve arra is, hogy mely készülékekbe milyen processzor kerülhet. Lesz sima Galaxy S7 (SM-G930), illetve hajlított kijelzős Galaxy S7 edge (SM-G935), és mindkettőből lesz Snapdragon 820 és Exynos 8 Octa lapkával szerelt változat is.

A Kínába szánt modellekbe, illetve egyes amerikai szolgáltatók (Verzion, Sprint, US Cellular) által forgalmazott változatokba Snapdragon 820 kerül majd a hírek szerint. A többi modellt viszont az Samsung saját fejlesztésű Exynos 8 Octa processzora hajthatja, ide tartozik többek között a nemzetközi (SM-G930F, SM-G935F), a koreai, illetve a kanadai változat.

kirin-950-exynos-m1-snapdragon-820

A Snapdragon 820 és az Exynos 8 Octa (M1) is rendkívül erős, ezért a gyakorlatban nincs túl nagy jelentősége, hogy melyik processzorral szerelt változatot kapjuk. Ha viszont valaki a benchmark eredményekre hajt, akkor valószínűleg elégedettebb lesz a Samsung saját fejlesztésű lapkájával, ugyanis az eddigi teszteredmények alapján ez valamivel jobban teljesít egymagos és többmagos tesztekben is.

Nemrég egyébként arról számoltunk be, hogy talán lesz egy mindkettőnél erősebb modell, a Galaxy S7 Premium Edition, ami 4K kijelzővel bír, és az Exynos 8 Octa egy felturbózott változata hajtja, amelyben 14 magos GPU dolgozik.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid