Majdnem Magyarországon a legdrágábbak a Samsung új telefonjai

0

Készült egy érdekes összeállítás arról, hogy a Samsung nemrég bemutatott új hajlítható telefonjai mennyibe kerülnek a világ különböző pontjain. Ahogy az várható volt, mi a legdrágább régiók között vagyunk.

A dollárba átszámolt árak naponta változnak az árfolyam függvényében, de a 479.990 Ft-ról induló Galaxy Z Flip 4-gyel és a 779.990 Ft-ról induló Galaxy Z Fold 4-gyel a legdrágább országok között vagyunk. Csak néhány régió akad, amelyekben hasonlóan magas (vagy akár magasabb) árat kérnek az új modellekért, ilyen például Törökország, Norvégia és Kazahsztán.

Az aktuális, naponta frissülő árak listáját az alábbi linkeken találod:

Érdekesség, hogy a Galaxy Z Fold 4 esetében akár 700 dollár különbség is lehet a legolcsóbb és a legdrágább ország között, ami átszámolva 278 ezer Ft, de a Z Flip 4-nél is meghaladhatja az eltérés az 500 dollárt.

Ha esetleg a legolcsóbb helyeket keresed, akkor Malajziát vagy Dél-Koreát ajánljuk, ha arra jársz, akkor érdemes lehet ott megvásárolnod a Samsung telefonjait, persze azzal számolj, hogy a garancia valószínűleg az adott országra lesz érvényes.

Források: Flip 4, Fold 4

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid