Már akkumulátort is tesztel a DxOMark, ez a telefon kapta eddig a legjobb pontszámot

0

A kamerák és a hangminőség után az okostelefonok akkumulátorát is teszteli a DxOMark csapata, és ki is adtak egy toplistát az általuk vizsgált készülékekből, amelyet jelenleg egy Samsung mobil vezet.

Azt már az elején fontos leszögezni, hogy nem teszteltek le minden forgalomban lévő telefont, így egyelőre erősen hiányos a lista, de idővel bővülni fog.

A legmagasabb pontszámot eddig a Samsung Galaxy M51 kapta, ami egyébként nem annyira meglepő, hiszen a telefonnak takarékos Snapdragon 730G lapkája és hatalmas, 7000 mAh-s aksija van 25W-os gyorstöltéssel.

Az üzemidőt 3 napban és 1 órában állapították meg, de ez persze teljes mértékben a használattól függ. A pontszámba egyébként nem csak ez, hanem a töltés is beleszámít, és ezen a téren sem teljesít rosszul a mobil, mindössze 1 óra 23 perc alatt 80%-ra tölthető ez a méretes telep.

A Samsung telefonja után olyan készülékek szerepelnek a lista elején, mint az nem túl ismert Wiko Power U30, az Oppo Find X3 Neo, az iPhone 12 Pro Max, a Vivo Y20s, a Huawei P40 Lite, a Xiaomi Mi 10T Pro 5G, valamint a OnePlus 8T.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid