Már a Samsung egyik legolcsóbb új mobilja, a Galaxy A15 is öt évig fog frissülni

0

Már nem csak az Apple, hanem többek között a Google és a Samsung is kifejezetten hosszú támogatási időt ígér a telefonjaira, de azért főként még mindig a viszonylag drága készülékekre jellemző, hogy sok évig frissítik őket. A Samsung azonban nem hagyja ki az olcsóbb modelleket sem, ami mindenképpen dicséretes!

Nem olyan régen mutatták be a Galaxy A-széria legújabb tagjait, a Galaxy A15-öt és az A25-öt, amelyek 90, illetve 120 Hz-es, Full HD+ felbontású AMOLED kijelzővel, 50 MP-es kamerával, 5000 mAh-s akkuval és már gyárilag Android 14 rendszerrel érkeztek.

Az egy évvel korábbi Galaxy A24 már akkor megkapta a hosszabb támogatási időt, így nem meglepő, hogy az A25 is sokáig fog frissülni, most viszont az A15 is csatlakozott hozzá. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Samsung Galaxy A15

A Galaxy A15 és a Galaxy A25 is öt évig meg fogja kapni a biztonsági foltokat, illetve négy nagy Android verziófrissítésre is lehet számítani. Mivel Android 14.gyel debütáltak, még egészen Android 18-ig frissülhetnek, ami szinte példa nélküli az alsó-középkategóriában.

Az új modellek egyébként egyelőre Vietnámban jelentek meg, ahol a Galaxy A15 legolcsóbb kiadása átszámolva 72 ezer Ft-ba, a Galaxy A25 pedig 96 ezer Ft-ba kerül. Jó eséllyel nálunk is kaphatók lesznek a telefonok, de várhatóan némileg magasabb áron.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid