Már tölthető az Android 8.1 Oreo előzetes kiadása

0

A Google kiadta a legújabb rendszerének, vagyis az Android 8.1-nek az előzetes verzióját, és a támogatott készülékek tulajdonosai már ki is próbálhatják a friss szoftvert.

A most megjelent Android 8.1 Developer Preview egy fejlesztőknek szánt kiadás, de valószínűleg már elég stabil a mindennapi használathoz. A következő készülékekre érhető el: Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel C, Pixel, Pixel XL, Pixel 2 és Pixel 2 XL. A szükséges fájlok és instrukciók a Google weboldalán találhatók, de csak a hozzáértőknek ajánljuk a telepítést. A legegyszerűbb mód egyébként a kipróbálásra, ha részt veszel az Android Beta programban, ez esetben OTA-n keresztül kapod meg a frissítést.

Forrás: AndroidPolice

Jelentős újítások nincsenek az Android 8.1-ben a 8.0-hoz képest, inkább csak apróbb javítások és extrák. Az gyorskapcsolóknál például megjelent a Bluetooth ikon mellett a csatlakoztatott BT eszköz töltöttsége, az appok már másodpercenkét legfeljebb 1 értesítési hangot küldhetnek, és minden készülékre elérhetővé tették az automatikus sötét/világos téma váltást.

forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid