Elindult Magyarország első márkafüggetlen robotporszívó szervize

0

Hatalmas átalakulások mentek végbe az elmúlt években a háztartási gépek piacán, így hazánkban is észrevehető, hogy egyre nagyobb a kereslet az olyan eszközökre, mint amilyenek a robotporszívók. Ma már szinte nincs olyan gyártó az ágazatban, aki ne kezdett volna ilyen gépek gyártásába, aminek jóvoltából jelenleg is hatalmas, sőt folyamatosan növekvő kínálatból válogathat, aki robotporszívó vásárlásán gondolkozik.

Noha többségük jól működő, bejáratott konstrukció, azonban nem szabad elfeledkezni róla, hogy ami elromolhat, az előbb vagy utóbb, de elromlik, arról nem is beszélve, hogy ezek a gépek folyamatos karbantartást igényelnek, kopóalkatrészeiket tehát bizonyos időközönként cserélni kell. Ilyen esetekben sokan nem tudják, hogy hová fordulhatnának a problémájukkal. Most erre nyújtunk megfelelő alternatívát, hiszen elindult Magyarország első márkafüggetlen robotporszívó szervize! Hogy mit kínálunk?

Teljes hibafeltárás

Mivel a robotporszívók rendkívül összetett szerkezetek, ezért rengeteg különféle hibajelenség jelentkezhet nálunk egyik napról a másikra. A teljes működési kieséstől kezdve, a rossz érzékelésen vagy navigációs problémákon át, a takarításhoz kapcsolódó hiányosságokig bezárólag megannyi tünetet produkálhatnak, aminek a feltárása és javítása minden esetben szakember bevonását igényli. Nálunk a bevizsgálás és hibafeltárás minden elromlott robotporszívó esetén ingyenes!

Hardveres javítás, karbantartási feladatok

Mint már a bevezetőben is említettük, kivétel nélkül minden egyes robotporszívó rendszeres karbantartást igényel. Sokan azonban értelemszerűen nem mernek hozzányúlni egy ilyen összetett háztartási géphez még egy egyszerűbb szűrőcsere miatt sem. Legyen szó akár a kefék, akár a filterek cseréjéről, bízza ránk porszívóját karbantartási vagy teljes javítási teendőit, hogy az eszköz ismét maximális teljesítmény mellett tudja ellátni feladatát.

Alkatrészellátás

Márkafüggetlen robotporszívó szervizként a legtöbb jelenleg forgalomban lévő típushoz tartunk raktáron a legszükségesebb alkatrészekből, így akár javításra, akár karbantartásra van szükség, a rövid határidők emiatt garantáltak lesznek. Természetesen akkor is keressen minket bizalommal, ha az általános karbantartási munkálatokhoz – kefék, szűrők cseréje – keres a termékhez megfelelő alkatrészt.

Szoftverfrissítés, szoftveres hibák elhárítása

A hardveres oldal mellett a robotporszívók megfelelő működéséhez elengedhetetlen fontosságúak a szoftverek. A legtöbb ilyen takarítógépet ugyanis applikációról vezérelhetjük, ezen keresztül adhatunk nekik alapvető parancsokat, módosíthatjuk a beállításaikat és így tovább. Ha ezen a téren problémát tapasztalunk, a szerviz munkatársai segítenek a kapcsolódó beállításokban és a szoftveres frissítésekben egyaránt.

A vidéken élőknek is segítünk

A fenti szolgáltatásokat ráadásul abban az esetben sem kell nélkülöznünk, ha nem Budapesten és környékén élünk, hiszen kifejezetten vidéki ügyfeleink számára álmodtuk meg szervizfutár szolgáltatásunkat. Ennek a lényege nem más, minthogy a hibás robotporszívóért futárt rendelhetünk, aki eljuttatja a szervizbe a problémás terméket, majd a szükséges munkálatok elvégzését követően szintén házhozszállítással vehetjük át a már megjavított terméket.

Elérhetőségek:

Forrás: robotporszivoszerviz.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid