Mecpow X3 lézergravírozó bevezető akcióban a Geekmaxi oldalán

0

A Geekmaxi webáruháza a kínálatához adja a Mecpow X3 széria lézergravírozóit, így a bevezetésüknek dedikált promóciós esemény ideje alatt, amely augusztus 16. és 30. között tart, akciós áron kínálják a készülékeket. Megrendelés esetén mindkét termék európai raktárból érkezik, vagyis nem kell sokat várnunk a kiszállításra, illetve extra költségek miatt sem kell aggódnunk.

Az esemény fő linkje:

Mecpow X3 lézergravírozó

Az alapmodell 5 wattos diódalézerrel van felszerelve, amely 0,05 x 0,07 mm-es fókusszal, 0,01 milliméteres pontossággal teszi a dolgát. A biztonságos munkavégzés érdekében a készüléket lángérzékelővel, valamint giroszkópos szenzorral is felszerelték, szóval ha kigyullad valami, vagy leborul a masina, a gravírozás vagy a vágás azonnal véget ér. A beépített végálláskapcsolók megakadályozzák a lézerfej ütközését.

A szerkezet vezérlésére több lehetőség is rendelkezésre áll, a gravírozóban van Wi-Fi modul, így akár telefonról is vezérelhetjük azt, de a terveket egy memóriakártyára is felvihetjük. A Mecpow X3 lézergravírozó biztonsági zárral együtt mindössze 199 eurót, vagyis megközelítőleg 77 350 forintot kóstál az early bird akció ideje alatt. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva! A gravírozó 440 x 440 mm-es munkaasztallal, plusz burkolatkészlettel együtt is rendelhető, további részletek ezen a linken!

Mecpow X3 Pro lézergravírozó

A Pro modell már nagyobb teljesítményű, 10 wattos lézerrel van felszerelve, amely 0,06 x 0,08 mm-es fókusszal, valamint 0,01 milliméteres pontossággal gravíroz vagy vág. A veszélyes helyzetek és balesetek elkerülése érdekében a készüléket ugyanúgy felszerelték lángérzékelő szenzorral, valamint egy giroszkóppal. Akárcsak az alapmodell esetében, a beépített végálláskapcsolók megakadályozzák a lézerfej ütközését. Az állítható segédkompresszor eltávolítja a törmeléket, illetve a füstöt is magába szívja.

A gravírozót Windows és Mac operációs rendszert futtató számítógépekkel is vezérelhetjük, LightBurn és GRBL Laser szoftvereket is használhatunk a célra, de mivel van beépített Wi-Fi, szimplán egy mobilos applikációval is irányíthatjuk a szerkezetet. A Mecpow X3 Pro lézergravírozó segédkompresszorral most mindössze 279,99 euróba kerül, ami itthoni valutában nagyjából 108 300 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A gravírozó kérhető 440 x 440 mm-es munkaasztallal, plusz burkolatkészlettel, további részletek erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid