Még biztonságosabbak lesznek a Samsung Galaxy mobilok

0

A BlackBerry az elmúlt években nem igazán találta a helyét az okostelefonok piacán, olyannyira, hogy a cég majdnem teljesen el is tűnt. Azonban egy ideje a Samsunggal együtt dolgoznak a Galaxy telefonok biztonságának javításán, ugyanis a kanadai vállalat nagyon jól ért a telefonok biztonsági rendszerének fejlesztéséhez. Mai napig sok politikus és vezető BlackBerry készüléket használ, ugyanis annyira jó az eszközök titkosítása, hogy szinte feltörhetetlenek, és nagyon nehéz lehallgatni őket.

A Samsungnak eddig is volt biztonsági rendszere, a Knox, amely egész jól teszi a dolgát. Most azonban újabb elemekkel bővül, ugyanis megkapja a közösen fejlesztett SecuSUITE nevű funkciót. Ez magába foglalja a Blackberry által biztosított, teljes körű védelmet és a SecuVoice-ot.

A SecuVoice lehetővé teszi a biztonságos hívásokat és adatkommunikációt. Annyira megbízható és megfelelő a program titkosítása, hogy még a Német Szövetségi Igazgatóság is ezt használja a telefonhívásainak biztosítására.

Ez a biztonsági csomag viszont egyelőre csak a Galaxy S7/S7 edge, Galaxy S8/S8+ és Galaxy Note 8 telefonoknál érhető el, valamint a Galaxy Tab S2 és Galaxy Tab S3 táblagépeknél, és csak a Samsung Knox biztonsági rendszerével együtt használhatók az új funkciók.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid