Megérkezett az új Galaxy S3 Slim

0

Mindenféle hírverés nélkül jelent meg az Galaxy S3 Slim Brazíliában. Persze ne gondolja senki, hogy ez az S3 új, ráncfelvarrott változata, mivel a neve elég félrevezető.

Először azt hihetnénk, hogy a Slim szó a vékonységra utal, és egy karcsúbb Galaxy S3-at dobtak piacra ezen a néven, de erről szó sincsen. Vagyis tényleg karcsúbb az új készülék, de csak a specifikációk terén.

S3-slim

A Galaxy S3 Slim egy 4.5 colos qHD (960×540 px) kijelzővel jön, ami ráadásul nem is AMOLED, hanem csak TFT. A telefont egy ismeretlen típusú négymagos processzor hajtja, aminek a magjai 1.2GHz-en ketyegnek. Ehhez társul még 1GB RAM, 8GB beépített tárhely, egy 5 megapixeles hátsó, és egy VGA elülső kamera, az akkumulátor pedig 2100mAh kapacitású.

S3-slim-2

Jól látszik tehát, hogy egy erősen lebutított készüléket dobott piacra a Samsung, és valószínűleg arra számítanak, hogy a jól csengő Galaxy S3 név miatt majd lesz kereslet az új mobilra. Az S3 Slim egyébként eddig csak a Samsung brazil oldalán jelent meg, de jó eséllyel másfelől is hallunk majd róla hamarosan.

S3-slim-3

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid