Samsung Galaxy S8 – Megvannak az európai árak!

0

Korábban már beszámoltunk a Samsung Galaxy S8 és S8+ várható európai árairól, most azonban egy megbízható forrás erősítette meg az összegeket, és a különböző tartozékok árai is kiderültek.

Ezúttal nem más, mint a leghíresebb mobilos kiszivárogtató, Evan Blass tette közzé a Galaxy S8 modellek árait Twitteren.

A Galaxy S7 és S7 edge 699, illetve 799 eurós áron nyitott, és ezekhez képest 100 eurós drágulás várható. A Galaxy S8 egész pontosan 799 euróba, a Galaxy S8+ pedig 899 euróba kerülhet majd. Ez átszámítva durván 250 és 280 ezer forintot jelent, de hazánkban azért kicsit mindig magasabbak az árak, érdemes még ezekre 10-20 ezer forintot rászámolni.

A tartozékok között a DeX lehet a legérdekesebb, ami a “Desktop eXperience”-re utal. Ennek segítségével tudjuk majd asztali számítógéppé varázsolni a Galaxy S8 készülékünket. Az ára 150 euró lesz, míg a Gear VR 129 euróba, a Gear 360 pedig 229 euróba kerülhet.

Evan Blass az új színváltozatokat is elárulta, ráadásul egy képet is megosztott ezekről. Lesz Black Sky (azaz fekete), Orchid Grey (azaz orchidea szürke) és Arctic Silver (vagyis sarki ezüst) kiadás. Fontos megjegyezni, hogy mindegyik fekete előlappal érkezik, azaz nem lesznek annyira feltűnőek a szenzorok a kijelző fölött.

A Galaxy S8 modellek bemutatója március 29-én lesz, de a készülékek csak április 28-án jelennek majd meg világszerte. További érdekes híreket, részleteket itt találsz az újdonságokról.

forrás: @evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid