Megerősítették: cserélhető aksival jön a Samsung egyik új mobilja

0

Régen kifejezetten egyszerű volt egy telefon aksijának a cseréje, csak lepattintottad a hátlapot, és máris hozzáfértél a telephez. Mára viszont szinte teljesen eltűntek az ilyen készülékek, általában ragasztják a hátlapot, így a legtöbbször rá vagyunk utalva a szervizekre. Szerencsére azért akad még néhány kivétel, és most a Samsung is egy ilyen külöc mobillal készül, valószínűleg sokak nagy örömére.

Korábban már többször beszámoltunk róla, hogy jön a strapabíró XCover mobilok új generációja, név szerint a Samsung Galaxy XCover 6 Pro, aminek most kiszivárgott a használati útmutatója. Ebben látható a mobil sematikus ábrája, a gombok és a portok helyi, illetve a kivehető aksiról is szó esik.

A telefon hátlapja egyszerűen lepattintható lesz, így könnyedén hozzáférhetünk majd az akkuhoz, pontosan úgy, mint a régebbi telefonok esetében. Ez nem csak a szervizeléstől ment meg minket abban az esetben, ha tönkremenne a telep, hanem akár meg is tudjuk többszörözni az üzemidőt, ha vannak náluk pótaksik. Hosszabb túrák, több napos kempingezések, sátorozások alkalmával jól jöhet az ilyesmi.

A mobil egyébként egész jól fel lesz szerelve portokkal és gombokkal, az USB-C mellett kapunk jack csatlakozót is, illetve a szokásos gombok mellett lesz egy extra XCover gomb oldalt és egy másik plusz gomb felül, ezeknek a funkcióit valószínűleg mi tudjuk majd kiválasztani.

Az XCover 6 Pro tehát egy vízálló, strapabíró okostelefon lesz, ami mellé érkezik majd egy hasonló kvalitásokkal bíró táblagép is, a Galaxy Tab Active 4 Pro. A bemutatót július 13-án tartják, tehát már nem kell túlzottan sokat várni a hivatalos jellemzőkre és az árakra.

A telefonnal kapcsolatos korábbi híreinket itt találod.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid