Megerősítették, hogy a Galaxy Note 2 is megkapja a Lollipopot

0

A Galaxy Note 2 már több, mint 2 éves, és a legtöbb csúcsmodell általában nagyjából 18 hónapig élvezi a gyártó támogatását. Ezek alapján nem számíthatnának sok jóra a készülék tulajdonosai a hivatalos Android 5.0-t illetően, de szerencsére most úgy tűnik, hogy van remény.

Már korábban is olvashattunk olyan híreket, hogy a Note 2 még meg fogja kani a Lollipopot, most pedig a Samsung lengyelországi képviselete erősítette meg ez Twitteren.

note-2-lollipop

Ezek után szinte biztosra vehető a Galaxy Note 2 hivatalos Android 5.0-s szoftvere, azt azonban nem tudni, hogy ez mikor érkezik. Mivel régebbi modellről van szó, így nem valószínű, hogy a Samsung nagyon elsietné a dolgot, az is lehet, hogy csak az év második felében jön meg a frissítés. Persze azért bízunk benne, hogy nem kell olyan sokáig várni.

A Samsung mobiljai közül eddig egyébként a Galaxy S5 frissítése áll a legjobban, ez már hazánkban is elérhető. A Note 4, a Note 3 és az S4 Lollipop szoftvere pedig még kicsit várat magára, de ezekre is beindult már a frissítés kiadása néhány országban.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid