Megerősítették, hogy notch lesz a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kijelzőjén

0

Korábban már felmerült a pletyka, hogy a Samsung következő csúcskategóriás táblagépe egy notchos kijelzőt kap, most pedig az egyik ismert szivárogtató megerősítette a hírt. Az is kiderült, hogy mit rejt majd a szenzorsziget.

Ice Universe azt írta Twitteren, hogy teljesen biztos a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra notchos kijelzőjében, ugyanakkor a bevágás nem lesz túlzottan nagy. Két kamerát rejt majd, a normál egység mellett lesz egy ultraszéles látószögű megoldás is, és mindkettő 4K@60fps videófelvételre képes.

Meglehetősen furcsa megoldás ez egy táblagépnél, és egyből felmerül a kérdés, hogy vajon miért nem a keretre szereli a kamerákat a Samsung. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a káva nagyon vékony lesz, ami pedig azért lehet szükséges, hogy a 14,6 colos kijelzővel szerelt masina fizikai méretei a lehető legkisebbek legyenek. Persze a vékony keretnek hátránya is van, nehezebb lesz úgy megfogni a tabletet, hogy ne érjünk a kijelzőhöz. Bízunk benne, hogy ez nem rontja majd a felhasználói élményt.

A Galaxy Tab S8 széria egyébként három taggal debütálhat valamikor az év végén, és egyértelműen az Ultra lesz a legdurvább. A készülék Snapdragon 898 (vagy Snapdragon 8 gen1) processzort, 3K OLED kijelzőt és 12.000 mAh-s akkumulátort kap a hírek szerint, a háza pedig mindössze 5,4 mm vékony lesz.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid