Akció: 300 dollár alatt rendelhető 3D nyomtató és lézergravírozó a LONGER-től

0

A 3D nyomtatókkal és lézergravírozókkal foglalkozó LONGER márka júniusi akciókat hirdetett a hivatalos webshopjában. Két népszerű típust is jó áron lehet most beszerezni EU raktárról, gyors szállítással.

LONGER LK5 PRO nagy méretű 3D nyomtató

A LONGER LK5 Pro kiváló választás lehet bárki számára, aki megfizethető háromdimenziós nyomtatót szeretne vásárolni, ugyanakkor elvárás a nagyméretű idomok készítésének lehetősége. Ez jelen esetben adott, mert a gép képes 300 x 300 x 400 mm-es nyomtatási darabokat előállítani. Az eszközt egy TMC2208 lapkakészlet vezérli, amelynek köszönhetően maga a nyomtatás egyebek mellett egy viszonylag csendes folyamat lesz. A nyomtató irányítását nyílt forráskódú alaplap végzi, így a felhasználó számára sokkal könnyebb lesz opcionális pótalkatrészeket biztosítani a gépezethez.

Sokat könnyít a munkán a nyomtató beépített, 4,3 hüvelykes színes érintőképernyője, amelyet a gyártó barátságos felhasználói felülettel integrált, ezáltal a készülék használata egyszerű és gördülékeny lesz. A nyomtatót felszerelték egy új tervezésű kerámia bevonatú üveggel, amelyet könnyedén le lehet venni, amikor a nyomtatás véget ér. Hogy a munka ne akadjon meg az eltömődés miatt, a készüléket magas hőellenállású tefloncsővel szerelték fel, amely képes 280 Celsius fokig tűrni az igénybevételt, ezáltal állandó minőségű nyomtatást biztosít.

A LONGER LK5 PRO 3D-s nyomtató most 299 dolláros áron rendelhető, amennyiben használjuk a LK5PRO$30 kupont. A vételár így kb. 111 300 Ft-ra jön majd ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Frissítés: újabb promóció indult, június 15-től 20-ig tart.

1. csomag. LK5 PRO + 3(KG) PLA filament.
Promóciós ár: 379 $
Eredeti ár: $425
Tehát az LK5 PRO és a PLA Filament megvásárlásával 49$-t takaríthatsz meg.

2. LK5 PRO + fúvóka réz száj + csapágyas csigakerék
Promóciós ár: $314
Eredeti ár: 344 $
Tehát az LK5 PRO és a kiegészítők megvásárlásával 30$-t takaríthatsz meg.

LONGER RAY 5 lézergravírozó

A kreatív hobbi nélkülözhetetlen tartozéka, vagy akár kenyérkereső eszköz is lehet a LONGER RAY 5 lézergravírozó. A készülék nem csak gravírozni, hanem vágni is tud köszönhetően az 5,5 wattos teljesítményű lézernek, amely rengeteg különböző anyagot képes megmunkálni. A hatékony munkavégzés érdekében a készüléket 32 bites alaplappal szerelték fel. A megmunkálható felület maximális mérete 400 x 400 mm, a maximális haladási sebesség pedig akár 6000 mm/perc is lehet. A gravírozó rendkívül precízen teszi a dolgát, a lézer 0,08 x 0,08 mm-es fókusza megnövelt gravírozási pontosságot biztosít.

A gépet természetesen irányíthatjuk számítógépekkel is, de az önállóan is elvégzi a dolgát, ha kell, a vezérlésre ott lesz a 3,5 hüvelykes színes érintőképernyő. A gyártó számára a biztonság nem volt alku tárgya, ezért öt különböző biztonsági védelmet épített gravírozógépébe. A munkafolyamatok azonnal leállnak, ha a megmunkált felület lángra kap, ha a gravírozó elmozdul, vagy ha a lézerfej sokáig mozdulatlan marad – és minden esetben riasztást kapunk. Még valami: a lézergravírozó szabad szemmel is megfigyelhető munkavégzés közben, mert az akrilbevonatú fedőlap 99 százalékban leárnyékolja a lézerfényt.

A LONGER RAY 5 lézergravírozó most 279 dolláros, vagyis cirka 103 900 Ft-os áron rendelhető, amennyiben használjuk a RAY5$30 kupont. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

  • Frissítés: a LONGER RAY5 lézergravírozót szuperalacsony áron, 269,99 dollárért árulják.

Kuponkód: RAY5$30 ($30 kedvezmény)

Forrás: LONGER

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid