Megindultak a 11.11 leárazások a Geekbuying oldalán

0

Megkezdődött a Geekbuying hagyományos novemberi vására, a 11.11, ami nagyszabású akciókkal, kiváló termékekkel, és széles választékkal várja a vásárolni vágyókat. Gyere, és nézz szét, nem fogod megbánni!

Mielőtt belekezdenénk az akció részletes bemutatásába, illetve a különböző kuponok ismertetésébe, jöjjön a 11.11-es vásár fő linkje, ahol hamarosan szó szerint elszabadul a pokol, és nem győztök válogatni a rengeteg kütyü között:

Azok kedvéért, akik még nem vettek részt ilyesmiben, eláruljuk röviden, hogy mire lehet majd számítani. Hatalmas leárazások lesznek a laptopok, az okostelefonok, a TV-boxok, a kamerák, a drónok, sőt, még a ruhaneműk között is, és lesznek 24 órás villámvásárok. Ha mindez nem volna elég, a résztvevők között kisorsolnak egy csomó ajándékot, ezek között lesz 5G kiadásos Xiaomi Mi MIX 3, Kugoo S1 elektromos roller, Tronsmart T6 Plus hangszóró, illetve AmazFit GTR okosóra is.

Többek között egy ilyen kiváló okosórát is nyerhettek!

Remélem sikerült meghozni a kedveteket, szóval hadd jöjjenek a kuponok! Elsőnek néhány általános felhasználású kódot mutatunk, amivel a vásárlások végösszege csökkenthető, fontos tudnivaló, hogy ezeket nem lehet kombinálni a villámvásárok kedvezményeivel, de amúgy arra használjátok őket, amire csak akarjátok.

  • 10 dollár fölötti vásárlás esetében 2 dollár engedmény jár az AFF365_1111GKB02 kuponnal
  • 60 dollár fölötti vásárlás esetén 5 dollár engedmény jár az AFF365_1111GKB05 kuponnal
  • 150 dollár fölötti vásárlás esetén 15 dollár engedmény jár az AFF365_1111GKB15 kuponnal
  • 300 dollár fölötti vásárlás esetén 30 dollár engedmény jár az AFF365_1111GKB30 kuponnal

Tehát még egyszer: ezeket a kódokat bármilyen termékre fel lehet használni, kivéve azokat, melyek részét képezik a villámvásárok kínálatának. A villámvásárok linkje az alábbiakban tekinthető meg, lesz egy csomó minden, érdemes folyamatosan követni az eseményeket!

GeekBuying 11.11 Villámvásárok

Végezetül pedig jöjjenek a termékspecifikus kuponok, melyeket kizárólag csak az adott holmik mellé tudtok elhasználni.

Nagyon vagány a Xiaomi gördeszkája

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid