MEGINT változtak a GearBest EU raktár nevek!

0

A GearBest az egyik legnépszerűbb kínai webáruház hazánkban, és több EU raktárral is rendelkeznek, hogy megspórolják nekünk a vámolás költségét és a hosszú szállítási időt. Mindössze pár hete kaptak új neveket ezek a raktárak, de most újra megváltoztatták a jelöléseket. A pontos okokat nem tudjuk, de összeszedtük nektek a legfrissebb tudnivalókat!

Az EU raktárakat azért szeretjük, mert gyorsan megérkeznek a termékek, akár egy héten belül, és garantáltan nem kell vámot és áfát fizetni. A GearBest oldalán korábban “G-W” jelölés alatt találhattuk meg az európai raktárakat, utána “CN-” nevekre váltottak, mostantól viszont megint új néven kell ezeket keresni.

Fontosabb EU raktárak a GearBesten, amelyekből Magyarországra is szállítanak:

  • G-W-3 (később CN-027) új neve: Fast-27 (Egyesült Királyság)
  • G-W-4 (később CN-008) új neve: Fast-08 (Lengyelország)
  • G-W-5 (később CN-023) új neve: Fast-23 (Csehország)
  • G-W-6 (később CN-030) új neve: Fast-30 (Franciaország)
  • G-W-16 (később CN-029) új neve: Fast-29 (Spanyolország)

Ha megnéznéd az említett raktárak kínálatát, akkor katints az alábbi linkekre:

Végezetünk adunk még egy linket, amelyen a GearBest összes fontosabb EU raktárának kínálatát megtalálod egy helyen, kezdve a legnépszerűbb termékekkel (tehát a fenti 5 link termékei egyben):

Jó böngészést!

Plusz tipp: ha a kiszemelt termék nincs EU raktáron, akkor válaszd a Priority Line (EU Express) szállítási módot a GearBest oldalán, ez is 100%-ban áfa és vámmentes, viszont több hét is lehet a szállítási idő.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid