Megjelent Androidra a Civilization VI

0

A Sid Meier’s Civilization sorozat első része még 1991-ben jelent meg PC-re, és bár azóta is ez maradt a fő fókusz, azért konzolos és mobilos megjelenésekkel is próbálkozik a fejlesztő, most például a Civilization VI jelent meg Android rendszerre.

A Civilization VI-ot 2016-ban adták ki PC-re, majd portolták Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re is. A körökre osztott stratégiai játék később iOS-re is megjelent 2018-ban, az Android verzióra pedig egészen mostanáig kellett várnunk.

A játék elvileg szinte teljes egészében megfelel a PC-s és a konzolos kiadásnak, és ingyenesen letölthető, illetve kipróbálható, de csak 60 körig, utána meg kell vásárolni, ha folytatni szeretnénk. Az ára elég húzós, 8 299 Ft-ba kerül a teljes verzió feloldása. Letöltés az alábbi linken:

Egyelőre úgy néz ki, hogy nagyon sok készülékkel nem kompatibilis a játék a Play Áruház szerint, sőt, ami azt illeti, nekem csak tabletre (Galaxy Tab S6) sikerült leszedni, de érdemes próbálkozni. A telepítéshez nagyjából 4,2 GB-nyi adat letöltése szükséges. Később talán bővítik a támogatott eszközök listáját.

Forrás: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid